Gesloten betaalsystemen voor overheidsdiensten

Als medewerker bij burgerzaken wil je je het liefste bezighouden met het snel en netjes afhandelen van de aanvragen van de burgers bij het klantcontactcentrum. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan wil besteden. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Dat bespaart een vervelende tijdrovende klus.

Voordelen van gesloten betaalsystemen voor overheidsdiensten

Geen geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de burger voert contant geld in en het systeem, aan de balie of in de betaalzuil en geeft automatisch het correcte wisselgeld terug. Het geld in het systeem is direct geteld en gecontroleerd op echtheid. Met het betaalbewijs kan de burger terug naar het loket en het product afhalen. Na het sluiten van de afdeling is de kassa na afslag meteen opgemaakt en de kassa klopt ook altijd. Geen kasverschillen meer. Het personeel zal er blij mee zijn en het eventueel uitzoekwerk naar kasverschillen is verleden tijd.

Veiligheid 

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem. Geen zicht meer op contant geld zoals in een “open lade” is geen prettig idee. Veiliger dus voor zowel burgers als medewerkers. Maar ook haal je de verleiding om geld uit de kassa te halen bij je medewerkers weg. Kortom, het geeft je als gemeente rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het contante geld.

Hygiëne

Het aanraken van geld is niet zo hygiënisch. Daarom zullen de burgers maar wat blij zijn met een gesloten betaalsysteem. Terwijl de burger betaalt, kunnen je medewerkers de documenten gereed maken. Dat is een stuk sneller en efficiënter! Je kan zelfs kiezen om het aan een betaalzuil te koppelen. 

 

Onze gesloten betaalsystemen voor overheidsdiensten

Cikam Easy Cash Gesloten Betaalsysteem

Cikam’s Easy Cash systeem is speciaal ontworpen voor overheidsdiensten. Burgers kunnen contant geld invoeren aan de balie of in een betaalzuil, waarna het systeem automatisch het juiste wisselgeld berekent. Het geld wordt direct geteld en gecontroleerd op echtheid, wat zorgt voor een nauwkeurige en veilige geldverwerking. Dit betekent geen gedoe meer met geld tellen en verhoogde efficiëntie voor uw klantcontactcentrum.

Waarom kiezen overheidsinstellingen voor Cikam?

Als overheidsinstelling heb je de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de efficiënte werking van openbare diensten. Dit betekent vaak dat er grote hoeveelheden contant geld moeten worden verwerkt, wat tijdrovend en risicovol kan zijn. Cikam begrijpt de uitdagingen waarmee overheidsinstellingen worden geconfronteerd en biedt op maat afgestemde gesloten betaalsystemen die de contante betalingen stroomlijnen en beveiligen. 

Onze systemen zorgen voor nauwkeurige tellingen en tracking van contant geld, minimaliseren het risico op fraude en bieden volledig inzicht in financiële gegevens. Met Cikam kunnen overheden hun financiële processen verbeteren, wat leidt tot efficiëntere openbare dienstverlening en een grotere gemoedsrust bij het beheren en verwerken van betalingen. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.