Geld tellen en controleren

Bij Cikam richten we ons op het effici├źnter inrichten van geldverwerkingsprocessen. Een diverse portfolio zorgt voor het controleren en verwerken van munten en biljetten.

Het controleren en tellen van contant geld blijft een vraag vanuit de retail. Daarom heeft Cikam diverse systemen in haar portfolio.

Geld tellen kan handmatig, maar het automatiseren ervan heeft vele voordelen. Het bespaart u veel tijd en het voorkomt menselijke fouten. Uw kassa lades kloppen daardoor altijd. Bankbiljetten kunt u gemakkelijk laten tellen door een bankbiljettenwaardetelsysteem.  Met de Cikam Omega kunt u munten en biljetten tellen door middel van een weegsysteem.

Om te voorkomen dat u valse bankbiljetten aanneemt, is een bankbiljettencontrolesysteem naast uw kassa aan te raden.

In de praktijk

 • Uitdaging
  Veilige verwerking van de cashflow
 • Doelstelling
  Sneller en veiliger contant geld verwerken
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TD Volautomatisch vul- en afstortsysteem

We waren op zoek naar een veilige cashflow, die tevens tijdbesparend was voor het personeel. Een systeem dat makkelijk in de bediening is en tevens heel secuur. De oplossing hebben we gevonden in het Cikam Easy Cash TD. Dit systeem scheelt enorm veel tijd en meer inzicht in de cashflow.

Test testim,
 • Uitdaging
  Veilige verwerking van de cashflow
 • Doelstelling
  Sneller en veiliger contant geld verwerken
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TD Volautomatisch vul- en afstortsysteem

We waren op zoek naar een veilige cashflow, die tevens tijdbesparend was voor het personeel. Een systeem dat makkelijk in de bediening is en tevens heel secuur. De oplossing hebben we gevonden in de Cikam Easy Cash TD. Dit systeem scheelt enorm veel tijd en we hebben meer inzicht in de cashflow.

Kristen Potters, Heineken Experience,
Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.