Gesloten afstortsystemen (backoffice)

Bij Cikam richten we ons op het efficiënter inrichten van geldverwerkingsprocessen. Door middel van gesloten afstortsystemen kan automatisch wisselgeld voor de startlade of portemonnee uitgeven worden. Gedurende de shifts kan er gewisseld worden en aan het einde van de shift kan er binnen enkele seconden de kassa lade of portemonnee in het gesloten afstortsysteem worden afgestort. Nooit meer een kassa lade tellen en nooit meer open geld.

De gesloten afstortsystemen van Cikam zijn de ideale backoffice oplossing. Kostenbesparingen worden gerealiseerd doordat het opmaken van een kassa lade of portemonnee geautomatiseerd wordt. Een medewerker kan zijn shift starten doordat hij zelfstandig zijn eigen kassa lade of portemonnee kan samenstellen.

Aan het einde van de shift of dag is de kassa direct opgemaakt nadat er is afgestort. Een kassa lade met een of zelfs twee man tellen en controleren is overbodig. Deze uren kunnen worden omgezet in aandacht aan klanten.

Alles is op afstand inzichtelijk en Cikam maakt in het gesloten afstortsysteem een rapportage mogelijk die communiceert met het ERP pakket.

Onze systemen kunnen gekoppeld worden met:

In de praktijk

 • Uitdaging
  Veilige verwerking van de cashflow
 • Doelstelling
  Sneller en veiliger contant geld verwerken
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TD Volautomatisch vul- en afstortsysteem

We waren op zoek naar een veilige cashflow, die tevens tijdbesparend was voor het personeel. Een systeem dat makkelijk in de bediening is en tevens heel secuur. De oplossing hebben we gevonden in het Cikam Easy Cash TD. Dit systeem scheelt enorm veel tijd en meer inzicht in de cashflow.

Test testim,
 • Uitdaging
  Veilige verwerking van de cashflow
 • Doelstelling
  Sneller en veiliger contant geld verwerken
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TD Volautomatisch vul- en afstortsysteem

We waren op zoek naar een veilige cashflow, die tevens tijdbesparend was voor het personeel. Een systeem dat makkelijk in de bediening is en tevens heel secuur. De oplossing hebben we gevonden in de Cikam Easy Cash TD. Dit systeem scheelt enorm veel tijd en we hebben meer inzicht in de cashflow.

Kristen Potters, Heineken Experience,
Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.