Gesloten betaalsystemen voor Musea

Als Museum wil je je het liefste bezighouden met de gasten en bezoekers; het snel en gastvriendelijk te woord staan van museumbezoekers. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan wil besteden. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Dat medewerkers hun startlade, kassalade of portemonnee vol automatisch uit een Cikam Easy Cash backoffice cash recycle systeem kunnen halen. En dan aan het einde van de shift alles in één keer afstorten, en zeker niet meer tellen!

Voordelen van gesloten betaalsystemen voor Musea

Geen geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash backoffice cash recycle systeem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de medewerker logt in, krijgt op de login die gekoppeld is aan een afrekenpunt volautomatisch het vooraf ingestelde wisselgeld.  Aan het einde van de shift logt de medewerker weer in en stort zijn totale lade of portemonnee af. Het systeem telt en registreert de omzet. Na het sluiten van de shift of van het museum kun je direct naar huis en hoeven de kassalades niet meer geteld te worden. Een opluchting voor de medewerkers!

Veiligheid

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem. Het is niet alleen een kluis, alles is geregistreerd. Een gesloten betaalsysteem is daarom veiliger voor de medewerkers. Kortom, het geeft je als onderneming rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van  contant geld.

Inzicht op afstand

En wat dacht je van inzicht? Vanaf een centraal punt is het duidelijk wie, wat op welk moment heeft afgestort. Met een POS koppeling van de kassa kunnen we zelfs als de kassa frontoffice wordt afgeslagen op het backoffice systeem de data uitlezen. Zo weet het systeem direct na de login van de medewerker wat er afgestort moet worden. Zo ontstaat er een gesloten geheel. Ook rapporten zoals einde dag EOD, zijn eenvoudig in te zien. 

Koppeling systeem met bestelzuil

Door het koppelen van de automatische betaalsystemen en bestelzuilen is het zelfs mogelijk geworden om zonder kassamedewerker te gaan werken, er kan immers met zowel contant als pin worden betaald. Alle bestellingen worden dan direct naar de keuken gestuurd. Dit is vele malen efficiënter en natuurlijk kostenbesparend. 

Wij werken samen met verschillende partners. Wij plaatsen, installeren en zorgen dat de gehele oplossing werkt. 

Waarom kiezen musea voor Cikam?

Ervaring in de cultuursector: Met jarenlange ervaring in de cultuursector begrijpen we de specifieke eisen en uitdagingen waar musea mee te maken hebben. We hebben met verschillende musea samengewerkt om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun behoeften. Hierdoor weten we dat onze systemen deze sector goed bedienen. 

Betrouwbare service: Cikam staat bekend om zijn betrouwbare service. We bieden continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw gesloten betaalsysteem soepel blijft functioneren en aan jouw verwachtingen voldoet.

Efficiëntie en tevredenheid: Door te kiezen voor Cikam verbeter je niet alleen de efficiëntie van de processen, kan ook de tevredenheid van bezoekers worden verhoogd. Een vlotte en veilige betalingservaring kan bijdragen aan een positieve bezoekersrecensies.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.