Gesloten Betaalsystemen voor Hotels

Als hotel wil je je het liefste bezig houden met hospitality, met de gasten; het snel en gastvriendelijk de gasten te woord staan. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Dat medewerkers en kelners hun startlade, kassalade of portemonnee volautomatisch uit een Cikam systeem kunnen halen. En dan aan het einde van de shift alles in één keer afstorten en zeker niet meer tellen!

Voordelen van gesloten betaalsystemen voor hotels

Geen gedoe meer met geld tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash backoffice cash recycle systeem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de medewerker logt in, krijgt op de login die gekoppeld is aan een afrekenpunt volautomatisch het vooraf ingestelde wisselgeld.  Aan het einde van de shift logt de medewerker weer in en stort zijn totale lade of portemonnee af. Het systeem telt en registreert de omzet. Na het sluiten van de shift kun je dus direct naar huis en hoeven de kassalades niet meer geteld te worden. Een opluchting voor de medewerkers!

Verbeterde veiligheid

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem. Het is niet alleen een kluis, alles is geregistreerd. Veiliger dus voor de medewerkers. Kortom, het geeft je als ondernemer en als onderneming rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van contant geld.

Inzicht en rapportage op afstand

En wat dacht je van inzicht? Vanaf een centraal punt is het duidelijk wie wat op welk moment heeft afgestort. Met een POS koppeling van de kassa kunnen we zelfs als de kassa frontoffice wordt afgeslagen op het backoffice systeem de data uitlezen. Zo weet het systeem direct na de login van de medewerker wat er afgestort moet worden. Zo ontstaat er een gesloten geheel. Ook rapporten zoals einde dag EOD, zijn eenvoudig in te zien. 

Onze betaaloplossingen voor hotels

Onze betaalsystemen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw hotel. Of het nu gaat om de receptie, het restaurant, of andere faciliteiten, ons systeem integreert gemakkelijk in de operationele processen.

Het backoffice systeem: Cikam Easy Cash

Met het cash recycle systeem van Cikam optimaliseert jouw het geldverwerkingsproces in jouw hotel. Onze gesloten afstortsystemen zorgen automatisch voor het benodigde wisselgeld in de startlade of portemonnee. Tijdens de diensten kun je moeiteloos wisselen en aan het einde van elke shift kan de volledige inhoud van de kassa of portemonnee eenvoudig worden afgestort in het cash recycle systeem. En met meerdere kassa’s in jouw hotel zorgt dit voor directe tijdbesparing!

cikam easy cash M; easy cash m; Van der valk; Cikam

Meer over het back office systeem

Waarom kiezen hotels voor Cikam?

Hotels kiezen voor Cikam omdat onze bewezen staat toewijding aan service en klanttevredenheid. Onze oplossingen zijn betrouwbaar, veilig en eenvoudig te implementeren. We begrijpen dat elk hotel uniek is en streven ernaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.