Gesloten betaalsystemen voor fastfood restaurants

Als fastfood restaurant is het bereiden van de lekkere maaltijd of snack het allerbelangrijkste. Daar komen de klanten voor binnen. Het voorkomen van rijen aan de kassa is een ander aspect. Snel af kunnen rekenen is een voordeel. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan wil besteden. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Het aspect van de hygiëne weegt zwaar in de fastfoodbranche.

De voordelen van een gesloten betaalsysteem voor de fastfoodbranche

Hygiëne optimaliseren

Het aanraken van geld én de lekkere maaltijd is niet zo hygiënisch. Na elke klant je handen wassen is vaak geen haalbare optie. Daarom zullen je klanten maar wat blij zijn met een gesloten betaalsysteem. Terwijl de klant betaalt, kunnen  medewerkers hun bestelling klaarmaken. Dat is hygiënisch en ook nog eens een stuk sneller en efficiënter! Je kan zelfs kiezen om het aan een orderkiosk of bestelzuil te koppelen. Dat kan een medewerker besparen.

Geen geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de klant voert contant geld in en het systeem geeft automatisch het correcte wisselgeld terug. Het geld in het systeem is direct geteld en gecontroleerd op echtheid. Na het sluiten van het restaurant is de kassa na afslag meteen opgemaakt en de kassa klopt ook altijd. Geen kasverschillen meer. Je personeel zal er blij mee zijn en het uitzoekwerk naar kasverschillen is verleden tijd.

Veiligheid

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem en de verleiding om geld uit de kassa te halen kleiner is. Geen zicht meer op contant geld zoals in een “open lade” is geen prettig idee. Een gesloten betaalsysteem is daarom veiliger  voor zowel klanten als medewerkers. Kortom, het geeft je als ondernemer rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van contant geld.

Koppeling systeem met bestelzuil

Bestelzuilen of kiosken kennen we met name van fastfood restaurants. Deze profiteren van het feit dat de consumenten vaak vatbaar zijn voor de verleiding om iets extra’s te bestellen. Want als we mogen kiezen en we krijgen rustig de tijd, dan maken we daar gretig gebruik van. Ook zorgen bestelzuilen ervoor dat wachtrijen aan de kassa minder worden en medewerkers andere taken kunnen vervullen. 

Wij werken samen met verschillende partners. Samen met onze partners nemen wij de regie uit handen. Wij plaatsen, installeren en zorgen dat de gehele oplossing werkt. 

bestelzuil; qiox; QX; bestelscherm; zelfservice kiosk; kiosk; cikam; bestellen via scherm; bestelscherm; selfservice

Waarom kiezen fastfood restaurants voor Cikam?

Fastfoodketens kiezen voor Cikam vanwege de bewezen voordelen op het gebied van efficiëntie en veiligheid. Het gesloten betaalsysteem biedt een nauwkeurige rapportage en inzicht, waardoor managers effectief transacties kunnen beheren. 

Bovendien verkleind het de kans op kasverschillen en verdwijnt het tellen van contant geld, waardoor enorm veel tijd wordt bespaard en de veiligheid wordt verbeterd. De betrouwbare ondersteuning van Cikam zorgt ervoor dat eventuele zorgen of problemen onmiddellijk worden aangepakt, waardoor fastfoodketens kunnen vertrouwen op een soepele bedrijfsvoering en optimale klanttevredenheid. Dit maakt Cikam tot de voorkeurskeuze op het gebied van geldverwerking voor de fastfoodbranche.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.