Bestelzuilen

Bestelzuilen of kiosken zijn nu ook te koppelen aan de automatische betaalsystemen van Cikam. Hierdoor kunnen alle klanten bestellen en afrekenen via een bestelzuil, ook als ze contant willen afrekenen. Het is hierdoor zelfs mogelijk om zonder kassamedewerker te gaan werken. Alle bestellingen worden dan direct van de bestelzuilen naar de keuken gestuurd.

Bestelzuilen of kiosken zijn niet meer weg te denken uit fastfood restaurants, musea, stadions, bioscopen etc. Een ondernemer realiseert circa 20% meer omzet als een bestelling via een bestelzuil wordt geplaatst. Door de bestelzuilen te koppelen aan de automatische betaalsystemen van Cikam kunnen alle klanten bestellen en afrekenen via een bestelzuil, ook als ze contant willen afrekenen.

Bestellen zonder kassamedewerker

Door het koppelen van de automatische betaalsystemen en bestelzuilen is het zelfs mogelijk geworden om zonder kassamedewerker te gaan werken, er kan immers met zowel contant als pin worden betaald bij de bestelzuil. Alle bestellingen worden dan direct van de bestelzuil naar de keuken gestuurd. Dit is vele malen efficiënter.

Is het ingewikkeld? Zeker niet. Wij nemen de regie geheel over. We koppelen ons systeem met de kassa, sluiten slimme software aan via een van onze partners en laten een state of the art kiosk samenstellen die exact past binnen de uitstraling van het bedrijf.

Onze systemen kunnen gekoppeld worden met:

In de praktijk

 • Uitdaging
  Snelle en hygiënische verwerking van cash geld
 • Doelstelling
  Kwaliteit en betaalgemak hooghouden
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TA en Mini

Mensen moeten hier kunnen kijken, ruiken, proeven, leren. Het moet hier de Efteling zijn. Alles moet kloppen, tot in de kleinste details. Ook met betalen en daarom hebben we meerdere Cikam Easy Cash systemen. Dat past bij ons concept; makkelijk, snel, veilig, vriendelijk en hygiënisch.

Robèrt van Beckhoven, bij Robèrt,
 • Uitdaging
  Veiligheid en hygiëne
 • Doelstelling
  Contant geld op een veilige manier behouden
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Mini en Compact

Omdat veiligheid en hygiëne hoog in ons vaandel staat zijn wij gaan werken met de Easy Cash Mini van Cikam. Na 3 jaar hiermee gewerkt te hebben zijn wij overgestapt naar de Easy Cash Compact van Cikam. Een beter systeem dat sneller en stiller is dan zijn kleinere broertje. Ook met de medewerkers van Cikam hebben wij vanaf het begin een goede klik.  Altijd bereikbaar en altijd een antwoord als er een vraag of probleempje is.

John Rensen, Kwalitaria Galecop,
 • Uitdaging
  Kasverschillen verminderen
 • Doelstelling
  Kasverschillen verminderen en efficiëntie verhogen
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TA

Het systeem werkt echt fantastisch! Hygiëne en veiligheid is het sleutelwoord en ik realiseer een besparing in de zin van tijd door de snelheid waarmee ik nu de kas opmaak. Mijn klanten zijn allemaal positief en ik verkoop meer doordat de klanten langs de toonbank naar het Cikam systeem lopen en de rest van het assortiment zien liggen. Ik had het systeem echt veel eerder moeten kopen!

Jacco Rodenburg, Keurslagerij Rodenburg,
Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.