Bestelzuilen

Bestelzuilen of kiosken zijn nu ook te koppelen aan de automatische betaalsystemen van Cikam. Hierdoor kunnen alle klanten bestellen en afrekenen via een bestelzuil, ook als ze contant willen afrekenen. Het is hierdoor zelfs mogelijk om zonder kassamedewerker te gaan werken. Alle bestellingen worden dan direct van de bestelzuilen naar de keuken gestuurd.

Bestellen zonder kassamedewerker

Door het koppelen van de automatische betaalsystemen en bestelzuilen is het zelfs mogelijk geworden om zonder kassamedewerker te gaan werken, er kan immers met zowel contant als pin worden betaald. Alle bestellingen worden dan direct naar de keuken gestuurd. Dit is vele malen efficiënter en natuurlijk kostenbesparend. Want een bestelzuil kan 24 uur werken en is nooit ziek. 

Zijn de gesloten betaalsystemen van Cikam te koppelen met iedere bestelzuil?

Wij werken samen met verschillende partners. Samen met onze partners nemen wij de regie uit handen. Wij plaatsen, installeren en zorgen dat de gehele oplossing werkt. We koppelen ons systeem met de software via een van onze partners (bijvoorbeeld Jamezz, Leqqr, TSG Nederland) en kiezen samen een kiosk uit (bijvoorbeeld van Qiox, PanOston, Prestop, Diz) die past binnen de uitstraling van het bedrijf.

Voor welke branche zijn bestelzuilen geschikt?

Bestelzuilen of kiosken kennen we met name van fastfood restaurants. Deze profiteren van het feit dat de consumenten vaak vatbaar zijn voor de verleiding om iets extra’s te bestellen. Want als we mogen kiezen en we krijgen rustig de tijd, dan maken we daar gretig gebruik van. Maar naast fastfood restaurants is een bestelzuil ook zeer toepasbaar in andere branches. Branches waarbij je bijvoorbeeld een toegangskaartje moet kopen zoals bioscopen, musea, stations etc. Ook in de toeristische sector neemt de vraag toe, omdat het aantrekkelijk is om extraatjes te verkopen bij een rondleiding of tour.

bestelzuil; Qiox; bestelscherm; zelfservice kiosk; kiosk; cikam; bestellen via scherm; bestelscherm; selfserviceBestelzuilen in fastfoodrestaurant

Maak je bestelzuil persoonlijk

De bestelzuilen kunnen echt als een mooi presentatiemiddel worden ingezet. Zowel het meubel zelf als de presentatie op het scherm. De bestelzuil is namelijk real time aan te passen met het laatste aanbod of een nieuwe aanbieding. Het aanbod kun je perfect aanpassen aan wat de klant wil zien, gebaseerd op zijn keuzes. Tevens heb je de mogelijkheid om iedere bezoeker uniek aan te spreken, met eigen bestelhistorie en aanbiedingen. Dat gaat een persoonlijke medewerker niet overtreffen!

Informatie aanvragen over bestelzuilen

In de praktijk

 • Uitdaging
  Zo hygiënisch mogelijk een nieuwe zaak openen
 • Doelstelling
  Op een hygiënische manier met contant geld omgaan.
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Mini automatisch kassasysteem

“Hygiëne en veiligheid waren voor ons de voornaamste redenen voor aanschaf, maar natuurlijk ook om eventuele kas tekorten te voorkomen. Het is ook leuk om te zien dat de medewerkers het best wel 'stoer' vinden om tegen de klanten te zeggen dat ze hun geld in het systeem mogen invoeren. Ze zijn er best trots op en het straalt tegelijkertijd professionaliteit uit. Maar ook de klanten reageren verrast en positief. We zijn er dus blij mee!"

Wok to Go Kanaalstraat, Utrecht,
 • Uitdaging
  Veilig en simpel kassasysteem voor alle medewerkers
 • Doelstelling
  Systeem vinden waar medewerkers met een beperking mee kunnen werken
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TA

Met de Cikam Easy Cash TA hoeft onze caissière niet meer te rekenen, want het systeem geeft feilloos wisselgeld terug. Dat maakt het mogelijk om een ander type medewerker in te zetten bij de kassa, bijvoorbeeld medewerkers met een beperking, of liever gezegd met andere talenten.

Evert de Boer, HEMA Noordwijkerhout,
 • Uitdaging
  Veiligheid verbeteren
 • Doelstelling
  Diefstal voorkomen
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

"Ik vind het een mooi en veilig systeem en natuurlijk coronaproof! Maar dat is een bijkomend voordeel geweest. Diefstal was de voornaamste reden om een Cikam Easy Cash systeem aan te schaffen. Het geeft mij als ondernemer rust dat het contante geld nu veilig is opgeborgen!”

Koos Deurloo, De Putse Vishandel,
 • Uitdaging
  Hygiëne verbeteren
 • Doelstelling
  Niet meer aan het geld komen
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

“We werken al jaren met een gesloten betaalsysteem en zijn er heel blij mee. Ook de klanten. Want onze medewerkers raken niet meer het geld en het voedsel aan, dus dat is veel hygiënischer. Daarnaast gaat het afrekenen met het systeem heel snel, dus dat levert ons echt tijdwinst op! Het systeem is gekoppeld met de kassasoftware van NTF, dus daarvanuit kunnen we gemakkelijk het systeem bedienen. Kortom, alleen maar voordelen.”

Maico Visser, Snackhouse LOBO,
 • Uitdaging
  Veiligheid verhogen
 • Doelstelling
  Niet meer aan het geld komen
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TA

“Het systeem werkt perfect. Er komt geen medewerker aan te pas, en het geld belandt meteen veilig in het systeem. Daar kan niemand bij. Het werkt dus de veiligheid in de hand. Maar het voorkomt ook interne fraude. Immers, onze medewerkers komen niet meer in contact met het geld. Iets dat bovendien wel zo hygiënisch is, zeker in coronatijd.”

Ronald Riecker, Primera Lelystad,
Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee met het koppelen van bestelzuilen en betaalsystemen.

 • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.