Software op maat

Altijd en overal inzicht in je cash!

Software is onmisbaar voor het automatiseren van de contante geldstroom binnen een organisatie. Zo kan Cikam de automatische betaalsystemen gemakkelijk koppelen aan iedere willekeurige POS, zodat er een gesloten geheel met de kassasoftware ontstaat. Daarnaast hebben wij met I-Wire eigen software ontwikkeld zodat er altijd en overal inzicht en controle over de contante geldstroom mogelijk is.

NIEUW is dat het systeem nu ook toegankelijk is door middel van een app. Bij gebruik van deze app ontvang je automatisch relevante notificaties op je telefoon. Alles dus mobiel en op afstand inzichtelijk.

Automatisch betaalsysteem koppelen met POS

Door middel van onze API kan er binnen 5 dagen een koppeling geschreven worden met elke willekeurige POS. Een API is een set aan definities waarmee het POS systeem en/of de online kiosk direct met het gesloten betaalsysteem communiceert. Het dient als een een interface tussen de softwareapplicatie(s) en de hardware van Cikam. Met een API-key kan je eenvoudig contante betaalopdrachten verwerken, zonder benodigde kennis van de complexiteit van de systemen. Inmiddels zijn er al circa 25 POS leveranciers met een API koppeling, onder andere Untill, MPlusKass, Countr, EBPos, Marti Orbak, Digi, De Haan IT, Vectron, Acrelec, Cow Hills, Index, Bork Horeca (Trivec), Leqqr, Next to Food, Avery Berkel, Bizerba, Centric, Fritec (Prompt), JCC, Mettler-Torledo, Software Support Nederland, Unitouch, Weda en Jamezz (kiosk).

Cikam Insight Intelligence (CII)

Cikam Insight Intelligence is eenvoudige weg zeer gebruiksvriendelijke software voor het aansturen van de automatische betaalsystemen. Elke medewerker krijgt vooraf een rol gedefinieerd die bepaald welke rechten hij heeft. Kassalade opnemen en afstorten, aanvullen, afromen, resetten en transacties bekijken zijn een aantal handelingen die middels deze software gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden. Doordat de software realtime de transacties en de status van het systeem ophalen, kan de continuïteit gegarandeerd worden en heeft de financieel controller realtime inzicht in de contante geldstroom.

Download handleiding CII

Cikam Insight Explorer (CIE)

Cikam Insight Explorer geeft inzicht in je contante geld middels dashboards en rapporten. Hierdoor heb je met één druk op de knop een overzicht van alle transacties en de actuele inhoud van de systemen. Doordat je je eigen dashboard zelf kunt inrichten en samenstellen, is je geld nog nooit zo goed te managen geweest via desktop of via je mobiele telefoon!

Download handleiding CIE

Bekijk hier het filmpje waarin wordt uitgelegd welke voordelen het Cikam Insight platform voor ondernemers heeft:

Hulp op afstand

Indien onze IT-afdeling hulp op afstand dient te verlenen, kunnen ze je vragen om of op je scherm mee te kijken. Ze zullen je dan vragen om teamviewer op te starten door hier te klikken: TEAMVIEWER

Peter Kastermans

Denkt graag mee op het gebied van IT en geldverwerking.