Optimaliseer jouw benzinestation met een gesloten betaalsysteem

Als benzinestation ben je van alle markten thuis. Het snel afrekenen van brandstof en/of het bereiden van lekkere broodjes of snacks is dagelijkse kost. Daar komen de klanten voor binnen. Het voorkomen van rijen aan de kassa is een ander aspect. Snel af kunnen rekenen aan de bakery, kassa of nachtkassa is een voordeel. Ook contant afrekenen aan een zelfscankassa of een orderkiosk behoort tot de mogelijkheden. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan wil besteden. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Het aspect van de veiligheid weegt zwaar binnen de branche.

Voordelen van gesloten betaalsystemen voor Tankstations

Veiligheid

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem en de verleiding kleiner is. Geen zicht meer op contant geld zoals in een “open lade” is geen prettig idee aan de dag- en nachtkassa. Een gesloten betaalsysteem is daarom veiliger voor zowel klanten als medewerkers. Kortom, het geeft je als ondernemer rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van contant geld.

Hygiëne

Het aanraken van geld én de lekkere broodjes is niet zo hygiënisch. Na elke klant je handen wassen is vaak geen haalbare optie. Daarom zullen je klanten maar wat blij zijn met een gesloten betaalsysteem. Terwijl de klant betaalt, kunnen  medewerkers hun bestelling klaarmaken. Dat is hygiënisch en ook nog eens een stuk sneller en efficiënter! Je kan zelfs kiezen om het aan een kiosk te koppelen. Dat bespaart een medewerker. 

Geen geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de klant voert contant geld in en het systeem geeft automatisch het correcte wisselgeld terug. Het geld in het systeem is direct geteld en gecontroleerd op echtheid. Na het sluiten van het station is de kassa na afslag meteen opgemaakt en de kassa klopt ook altijd. Geen kasverschillen meer. Je personeel zal er blij mee zijn en het uitzoekwerk naar kasverschillen is verleden tijd.

Gesloten betaalsystemen voor Petrol

Cikam Easy Cash Gesloten Betaalsysteem

Cikam’s Easy Cash gesloten betaalsysteem biedt een gestroomlijnde oplossing voor jouw benzine station. Klanten voeren contant geld in en het systeem geeft automatisch het juiste wisselgeld terug. Het geld wordt direct geteld en gecontroleerd op echtheid. Aan het einde van de dag wordt de kassa automatisch opgemaakt, wat zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte afsluiting.

Koppeling betaalsysteem met bestelzuil

Door het koppelen van de automatische betaalsystemen en bestelzuilen is het zelfs mogelijk geworden om zonder kassamedewerker te gaan werken, er kan immers met zowel contant als pin worden betaald. Alle bestellingen worden dan direct naar de keuken gestuurd. Dit is vele malen efficiënter en natuurlijk kostenbesparend. Naast de voordelen van het inzetten van minder personeel, is een bestelzuil ook een zeer hygiënische en veilige optie. Doordat er geen sprake is van fysiek contact met een medewerker kunnen er geen bacteriën worden overgedragen door bijvoorbeeld het overgeven van contant geld. De betaalsystemen van Cikam kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met bestelzuilen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!