Gesloten betaalsystemen voor vakantieparken

Als vakantiepark wil je je het liefste bezighouden met de gasten; het snel en gastvriendelijk de gasten te woord staan. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Dat medewerkers hun startlade, kassalade of portemonnee vol automatisch uit een Cikam systeem kunnen halen. En dan aan het einde van de shift alles in één keer afstorten, en zeker niet meer tellen! Een proces dat enorm veel tijd kan besparen.

Voordelen van een gesloten betaalsysteem voor vakantieparken

Geen contant geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash backoffice cash recycle systeem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de medewerker logt in, krijgt op de login die gekoppeld is aan een afrekenpunt volautomatisch het vooraf ingestelde wisselgeld.  Aan het einde van de shift logt de medewerker weer in en stort zijn totale lade of portemonnee af. Het systeem telt en registreert de omzet. Na het sluiten van de shift kun je direct naar huis en hoeven de kassalades niet meer geteld te worden. Een opluchting voor de medewerkers!

Verbeterde veiligheid

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem. Het is niet alleen een kluis, alles is geregistreerd. Een gesloten betaalsysteem is daarom veiliger  voor de medewerkers. Maar ook haal je de verleiding om geld uit de kassa te halen bij je medewerkers weg. Kortom, het geeft je als ondernemer rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van contant geld.

Inzicht op afstand

En wat dacht je van inzicht? Vanaf een centraal punt is het duidelijk wie, wat op welk moment heeft afgestort. Met een POS koppeling van de kassa kunnen we zelfs, als de kassa frontoffice wordt afgeslagen, op het backoffice systeem de data uitlezen. Zo weet het systeem direct na de login van de medewerker wat er afgestort moet worden. Zo ontstaat er een gesloten geheel. Ook rapporten zoals einde dag EOD, zijn eenvoudig in te zien.

 Onze gesloten betaalsystemen voor vakantieparken

Bij Cikam begrijpen we dat vakantieparken een unieke bedrijfsomgeving vormen, die aanzienlijk verschilt van bijvoorbeeld een winkel. Daarom hebben we speciaal ontwikkelde systemen die perfect aansluiten op de dynamische omgeving van vakantieparken. Onze gesloten betaalsystemen zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren. Zo bieden we  inzicht op afstand en tegelijkertijd borgen we de veiligheid. Van het automatisch verzorgen van wisselgeld voor medewerkers tot het veilig opbergen van contant geld, onze oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke uitdagingen van vakantieparken. 

De backoffice systemen (cash recyclesystemen) van Cikam zorgen voor een efficiënt ingericht geldverwerkingsproces. Wij maken gebruik van gesloten afstortsystemen die automatisch wisselgeld voor de startlade- of portemonnee verzorgen. Tijdens de shifts kan er onbeperkt worden gewisseld en aan het einde van de shift kan zonder moeite de gehele inhoud van de kassa of portemonnee in het cash recyclesysteem worden afgestort. Het tellen van de kassa behoort tot de verleden tijd. 

Ci50; CI-50; Cikam; Glory; CI-50 Back Office Banknote and coin recycler

Lees hier meer over onze Backoffice systemen

Waarom kiezen vakantieparken voor Cikam?

Cikam is jouw betrouwbare partner voor het optimaliseren van contante betalingen. Onze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van vakantieparken. We bieden continue ondersteuning en service om de gastervaring in jouw vakantiepark te verbeteren.

Door voor Cikam te kiezen, verbeter je niet alleen de efficiëntie van je betaalprocessen, maar kun je ook de tevredenheid van gasten verhogen. Een moeiteloze en veilige betalingservaring kan bijdragen aan positieve recensies van bezoekers en versterkt zo de reputatie van je vakantiepark.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.