Gesloten betaalsysteem voor attractieparken & dierentuinen

Als attractie wil je je het liefste bezighouden met de gasten; het snel en gastvriendelijk de gasten te woord staan. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan wil besteden. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Dat medewerkers hun startlade, kassalade of portemonnee vol automatisch uit een gesloten Cikam systeem kunnen halen. En dan aan het einde van de shift alles ineens afstorten, en zeker niet meer tellen! Een proces dat enorm veel tijd kan besparen.

Voordelen van Gesloten Back-office Systemen voor Attractieparken en Dierentuinen

Geen geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash backoffice cash recycle systeem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de medewerker logt in, krijgt op de login die gekoppeld is aan een afrekenpunt volautomatisch het vooraf ingestelde wisselgeld.  Aan het einde van de shift logt de medewerker weer in en stort zijn totale lade of portemonnee af. Het systeem telt en registreert de omzet. Na het sluiten van de shift of het park kun je direct naar huis en hoeven de kassalades niet meer geteld te worden. Een opluchting voor de medewerkers!

Veiligheid 

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem. Het is niet alleen een kluis, alles is geregistreerd en inzichtelijk. Een gesloten betaalsysteem is daarom veiliger voor medewerkers. Kortom, het geeft je als ondernemer en als onderneming rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van contant geld.

Inzicht op Afstand

En wat dacht je van inzicht? Vanaf een centraal punt is het duidelijk wie wat op welk moment heeft afgestort. Met een POS koppeling van de kassa kunnen we zelfs als de kassa front-office wordt afgeslagen op het backoffice systeem de data uitlezen. Zo weet het systeem direct na de log-in van de medewerker wat er afgestort moet worden. Zo ontstaat er een gesloten geheel. Ook rapporten zoals einde dag EOD, zijn eenvoudig in te zien. 

Waarom kiezen attractieparken & dierentuinen voor Cikam?

Met een bewezen staat van dienst en expertise in verschillende industrieën is Cikam jouw partner om de betaalprocessen te optimaliseren:

Betrouwbare partner: Cikam staat bekend als betrouwbare partner binnen de recreatie branche. Wij bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw gesloten betaalsysteem naar behoren blijft functioneren en aan verwachtingen voldoet.

Efficiëntie en klanttevredenheid: Door te kiezen voor Cikam verbeter je niet alleen de efficiëntie van processen, maar kun je ook de tevredenheid van klanten verhogen. Een vlotte en veilige betalingservaring kan bijdragen aan positieve recensies en klantloyaliteit.

Op maat gemaakte oplossingen voor specifieke behoeften: Bij Cikam geloven we in het leveren van maatwerk oplossingen. We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw park.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.