Gesloten betaalsystemen voor Verszaken

Als specialist in vers, of het nu brood, vlees, vis of ijs is, wil je je het liefste bezighouden met je vak; het bereiden van de verse producten. Alle andere handelingen, zoals bijvoorbeeld het tellen van contant geld, zijn zaken waar je liever niet te veel tijd aan wilt besteden. Hoe mooi zou het zijn als je helemaal geen geld meer hoeft te tellen? Het aspect van de hygiëne weegt zwaar in de vers branche.

De voordelen van gesloten betaalsystemen voor verszaken

Hygiëne

Het aanraken van geld én het mooie verse product is niet hygiënisch. Na elke klant je handen wassen is vaak geen haalbare optie. Daarom zullen je klanten maar wat blij zijn met een gesloten betaalsysteem. Terwijl de klant betaalt, kunnen  medewerkers hun bestelling klaarmaken. Dat is hygiënisch en ook nog eens een stuk sneller en efficiënter!

Geen geld meer tellen

Dat kan met een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem. Dit systeem werkt heel eenvoudig: de klant voert contant geld in en het systeem geeft automatisch het correcte wisselgeld terug. Het geld in het systeem is direct geteld en gecontroleerd op echtheid. Na het sluiten van de winkel is de kassa na afslag meteen opgemaakt en de kassa klopt ook altijd. Geen kasverschillen meer. Je personeel zal er blij mee zijn en het uitzoekwerk naar kasverschillen is verleden tijd.

Veiligheid

Een ander voordeel is dat het contante geld veilig opgeborgen zit in het systeem en de verleiding om geld uit de kassa te halen voor het personeel kleiner is. Geen zicht meer op contant geld zoals in een “open lade” is geen prettig idee. Een gesloten betaalsysteem is daarom veiliger  voor zowel klanten als medewerkers. Kortom, het geeft je als ondernemer rust dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verwerking en het beheer van contant geld.

Wat vinden onze bakkers?

 • Uitdaging
  Controle krijgen over contant geld
 • Doelstelling
  Andere werkwijze
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

"Met de komst van de Cikam Easy Cash systemen hebben wij geen stress meer over het contante geld, omdat alles wordt geregistreerd. Onze controller heeft op afstand inzicht in en controle over al het contante geld. Hij kan dan ook zelf bepalen of er geld afgestort moet worden ed. Daarnaast is het ook veel veiliger voor onze medewerkers. Kortom, rustgevend voor iedereen!"

Jos Huybrechts, Van Vessem bakkerijen,
 • Uitdaging
  Nieuwe werkwijze voor klanten en medewerkers
 • Doelstelling
  Controle over contant geld
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

“Het is heel fijn dat de kassa’s aan het einde van de dag nu altijd kloppen, dat geeft veel rust in de organisatie. Ook scheelt het de medewerkers veel werk, want ze hoeven geen kassa’s meer op te maken aan het einde van de dag. En de klanten? De ene vindt het wat modern, de ander gedoe, maar uiteindelijk kan iedereen er prima mee overweg en wordt het systeem door iedereen gebruikt!”

Maarten Kwekkeboom, Kwekkeboom Patisserie,
 • Uitdaging
  Hygiëne verbeteren voor klanten
 • Doelstelling
  Betere hygiëne
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

"Hygiëne is het grootste voordeel van dit systeem, want onze medewerkers hoeven geen geld meer aan te raken en daarna het brood. Maar ook nu met corona wordt deze manier van betalen zeer gewaardeerd. Het systeem is verder heel makkelijk in gebruik, zowel voor klanten als medewerkers. En het scheelt ons veel tijd met afsluiten en opstarten, want er hoeven geen kassa’s meer geteld en opgemaakt te worden. Kortom, heel tevreden met het systeem!”

Petra Haafs, Bakkerij Haafs,
 • Uitdaging
  Wat vinden de klanten ervan?
 • Doelstelling
  Contante geldstroom verbeteren
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

“De Cikam Easy Cash compact werkt heel snel en nauwkeurig en is super handig. Zelfs oudere mensen kunnen ermee werken en vinden het ook leuk. Ik ben er echt blij mee!”

Arjan Schuurman, Banketbakkerij van de Vrande,
 • Uitdaging
  Andere werkwijze voor klanten en personeel
 • Doelstelling
  Service verbeteren
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

“We hebben op alle vestigingen een Cikam Easy Cash systeem staan en het werkt prima. Ook de ondersteuning vanuit Cikam is goed. Het is best een investering, maar we hebben er veel gemak van. Onze medewerkers komen niet meer aan het geld en ze hoeven geen kassa’s meer op te maken wat weer tijd scheelt. Het is een service naar je personeel en je klanten!”

Hein Beerse, Bakkerij Beerse,
 • Uitdaging
  Hygiëne verhogen
 • Doelstelling
  Verhoging van de veiligheid en hygiëne
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

“Ik vind het heel relaxt zo’n systeem en kan mijn zorgen over het contante geld helemaal loslaten. Zeker met meerdere vestigingen en twee diefstallen is het geruststellend dat niemand meer aan het geld kan komen. Daarnaast heb ik mijzelf hiermee ook extra vrije tijd gegeven, want ik hoef geen kassa’s meer te tellen. Toch is de belangrijkste reden voor aanschaf de hygiëne. We maken belegde broodjes en dan is het fijn als onze medewerkers geen contant geld meer aan raken!”

Hendrik Breimer, Breimer's Bakkerij,
 • Uitdaging
  Snelle en hygiënische verwerking van cash geld
 • Doelstelling
  Kwaliteit en betaalgemak hooghouden
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash TA-X en Mini

Mensen moeten hier kunnen kijken, ruiken, proeven, leren. Het moet hier de Efteling zijn. Alles moet kloppen, tot in de kleinste details. Ook met betalen en daarom hebben we meerdere Cikam Easy Cash systemen. Dat past bij ons concept; makkelijk, snel, veilig, vriendelijk en hygiënisch.

Robèrt van Beckhoven, bij Robèrt,
 • Uitdaging
  Wat zouden de ouderen er van vinden?
 • Doelstelling
  Zorgen voor betere hygiëne
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

"De Cikam Easy Cash compact is meteen door iedereen omarmd hier, zowel door medewerkers als klanten. Ik wilde al langer dit systeem, maar was bang dat met name de ouderen het een probleem zouden vinden. Maar niks is minder waar, ze vinden het fantastisch, zeker voor de hygiëne!"

Romano Groffen, Bakker Groffen,
 • Uitdaging
  Minder contactmomenten creëren
 • Doelstelling
  Hygiëne verbeteren
 • Cikam oplossing
  Cikam Easy Cash Compact

“Met de inrichting van onze laatste nieuwe winkel zijn wij voor het eerst gestart met de Cikam Easy Cash Compact. Wij hebben in deze winkel ook een gedeelte horeca, vandaar dat we besloten hebben om twee systemen te plaatsen. De huidige omstandigheden meegewogen om zo min mogelijk contactmomenten te hebben maakte dat de acceptatie er direct vanaf het begin is geweest. Ook voor de veiligheid van de medewerkers een goed systeem.”

Sjaak Bosch, Meesterbakker van Iersel,

Wij kunnen o.a. koppelen met de volgende POS

Waarom kiezen verszaken voor Cikam?

Uitgebreide ervaring in de winkel en verszaak: Cikam heeft ruime ervaring in het leveren van gesloten betaalsystemen aan bakkerijen en andere verszaken. We begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van de branche en kunnen daarom steeds meer optimaliseren op basis van ervaringen uit de praktijk.

Op maat gemaakte oplossingen voor specifieke behoeften: Bij Cikam geloven we in het leveren van maatwerk oplossingen. We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw winkel, of je nu een kleine lokale verszaak runt of een grotere keten.

Betrouwbare ondersteuning en service: Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden, zodat u zorgeloos kunt blijven werken.

Phil Citroen

Helpt verszaken graag!