Geldverwerking

Efficient etiketteren


Software

Hardware én software combineren tot unieke oplossingen

Software ITSoftware (IT) wordt steeds belangrijker in het automatiseren van routinematige handelingen. Aan de hardware (het apparaat) wordt intelligentie toegevoegd door middel van standaard- of maatwerksoftware. Wij adviseren onze klanten op het gebied van software, integratie en optimalisatievraagstukken. Om deze adviezen te realiseren ontwikkelt Cikam eigen software en koppelt deze aan de systemen die onze klanten gebruiken. Dit kan zijn een ERP pakket tot en met POS software binnen retail. Uiteraard bieden wij op alle software die we ontwikkelen ondersteuning.

Maatwerk

Voor klanten in verschillende branches hebben wij maatwerk geleverd. Enkele voorbeelden:

    • Financiële rapportages voor geldverwerkingssystemen.
    • Koppelingen tussen financiële systemen en geldverwerkingssystemen voor het registreren van transacties.
    • Ontwikkelen van POS systemen / back office functies voor geldverwerkingssystemen.

Aanpak

Na een intakegesprek met de klant wordt er een advies uitgebracht, specifieke documentatie overlegd en een prijsopgave gedaan. Uiteindelijk volgt de realisatie en implementatie. In veel gevallen wordt er ook een training gegeven voor de software.
Op software gebied is veel mogelijk. We gebruiken onze praktijkervaring om de juiste oplossing toe te passen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.