Etiketteren

Efficient etiketteren


Software

Hardware én software combineren tot unieke oplossingen

Software ITSoftware (IT) wordt steeds belangrijker in het automatiseren van routinematige handelingen. Aan de hardware (het Cikam-systeem) wordt intelligentie toegevoegd door middel van standaard- of maatwerksoftware. Het team bestaat uit ontwikkelaars en specialisten die onze klanten adviseren op het gebied van software, integratie en optimalisatievraagstukken. Om deze adviezen te realiseren ontwikkelt Cikam eigen software en koppelt deze aan de systemen die onze klanten gebruiken. Dit kan zijn een ERP pakket tot en met POS software binnen retail. Uiteraard bieden wij op alle software die we ontwikkelen ondersteuning.

Maatwerk
Voor klanten in verschillende branches hebben wij maatwerk geleverd. Enkele voorbeelden:

  • Etiketteersoftware koppeling met Marti Orbak in het kader van de nieuwe foodwetgeving etiketteren.
  • Koppelingen tussen etikettendruk- en aanbrengsystemen en klantsystemen (ERP, databases enz.).
  • Maatwerk voor het bedrukken van etiketten op basis van batch bestanden of (scan)input gegevens.

Aanpak
Na een intakegesprek met de klant wordt er een advies uitgebracht, specifieke documentatie overlegd en een prijsopgave gedaan. Uiteindelijk volgt de realisatie en implementatie. In veel gevallen wordt er ook een training gegeven voor de etiketteersoftware. Klik hier voor meer informatie over de training. (link of button naar omschrijving training)

Op software gebied is veel mogelijk. We gebruiken onze praktijkervaring om de juiste oplossing toe te passen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.