Gezocht: Service Technicus Geldverwerkingssystemen
geldverwerking

Vacature: Service Technicus Geldverwerkingssystemen

Na een uitgebreide opleiding ben jij verantwoordelijk voor een ongestoorde werking van de door ons geplaatste cash systemen bij onze klanten in Nederland. Afleveringsgereed maken, oplossen van storingen, (preventief) onderhoud en het testen van de apparatuur behoren tot jouw taken.

Binnen de wereld van het chartale geld is Cikam een voorname speler. Overal waar contant geld in omloop is, hebben wij oplossingen om het geld veiliger en efficiënter te verwerken. Vandaag de dag is dat voornamelijk binnen de retail waar er frontoffice oplossingen (in plaats van de kassa) en backoffice oplossingen (voor personeel om eenvoudiger een kassalade op te nemen en af te storten) geïnstalleerd worden.

Wat verwachten we van jou?
– Ervaring in geldverwerking is een pré
– Technische opleiding, MTS
– Klant- en servicegericht
– Communicatief vaardig op technisch niveau
– Dienstbaar en collegiaal
– Woonachtig in de regio Utrecht
– Bereid om storingsdienst te draaien (avond of weekend)

Wat biedt Cikam jou?
– Betrokken werkgever
– Veel ruimte voor ontwikkeling
– Gezonde en stabiele organisatie
– Leuke werksfeer en prettige werkomgeving
– Goed salaris

Interesse? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en recente foto naar a.cornet@cikam.nl t.a.v. de heer A. Cornet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vacature; Cikam; Geldverwerkingssystemen; service technicus; technisch personeel

RECENTE
BUSINESS CASE

Veilige werkomgeving – KFC Lelystad

KFC: “Het afhandelen van contant geld is altijd een storende factor in je operations proces op de werkvloer. Altijd op het verkeerde moment roept iemand ‘ik ben vrij, mij geld moet geteld worden’. En waar ik dan helemaal niet tegen kan, is dat de kassalade er daadwerkelijk uit wordt getild. Je ziet dan twee mensen naar een kantoortje verdwijnen, terwijl er mensen staan te wachten om te betalen.

Ik was op zoek naar een systeem die dat probleem weghaalde, zodat mijn managers 100% van hun tijd konden geven aan mijn personeelsleden op de werkvloer en mijn betalende gasten aan de kassa. De oplossing waar Cikam mee is gekomen is een systeem waarbij de kassières zelf 100% verantwoordelijk zijn voor hun geldstroom tijdens hun shift. Kassières nemen zelf hun kassa’s op, ze storten zelf af, ze wisselen zelf, dus er komen geen vreemde handen aan het geld. Dit systeem is dicht, er kan niemand bij, ik kan ook niet bij mijn eigen geld, dus alleen de waardetransporteur kan het slot openen. Dit is een stukje gemoedsrust voor mij als ondernemer, maar ook voor de mensen, die uiteindelijk het duurste zijn dat je hebt rondlopen. Dat je je mensen een veilige werkplek biedt is daarom belangrijk.

Eigenlijk is Cikam de enige partij waarmee ik gepraat heb. Ik voelde me daar direct thuis, omdat ze ook ervaring hebben met andere horeca bedrijven (McDonalds, KFC ed) en supermarkten. Ik dacht, dat is een bedrijf dat mij kan helpen en heel simpel ook!”

Johan Tijink – Franchise partner KFC Lelystad

Cikam Easy Cash TD; Easy Cash; KFC; Cikam; Geldverwerking; geldsysteem

Lees hier het interview met Cafetaria ’t Pakhuis.

 

RECENT
BLOG ARTIKEL

Nieuw 50 euro biljet vraagt software update

Op 4 april 2017 komt er een nieuw 50 euro biljet in omloop. Het 50-eurobiljet is, net als dat van de 20 euro, voorzien van een portretraampje met een hologram van de mythologische figuur Europa.

Nieuw 50 euro biljet

Daarnaast is het nieuwe biljet uitgerust met extra beveiligingen om valsmunterij te voorkomen. Zo zijn er voelbare inktlijnen toegevoegd en zie je een smaragdgroen oplichtend cijfer 50 als het biljet gekanteld wordt. Om het nieuwe biljet te kunnen herkennen moet de software van alle geldverwerkingssystemen en bankbiljettencontrolesystemen aangepast worden.

Cikam Euro Contact Bankbiljettencontrolesysteem

Alleen een Cikam Euro Contact met een mini USB aansluiting kan van nieuwe software worden voorzien. Daarentegen kunt u de nieuwe software update gemakkelijk zelf installeren. Ga naar www.cikameuroupdate.nl, registreer u en download de software. Met een paar simpele stappen is uw Cikam Euro Contact klaar voor de verwerking van het nieuwe € 50,- biljet.

Software update overige Cikam geldverwerkingssystemen

De software van alle overige geldverwerkingssystemen moet door een technicus van Cikam worden uitgevoerd. U kunt deze update het beste vóór de invoering van het nieuwe € 50,- biljet uitvoeren. Op deze manier voorkomt u dat uw systeem de nieuwe biljetten niet herkent of niet telt. Maak dus tijdig een afspraak met Cikam via 036-5397200 (optie 2) of stuur een mail naar tsd@cikam.nl.