Wil jij ook meer inzicht en grip op je cash? 

Post corona pakken we het dagelijkse leven weer gretig op. Hierdoor zien we ook het gemiddelde aantal contante betalingen weer groeien. Maar hoe voorkom je dat cash gaat lekken? Pin transacties zijn direct inzichtelijk, maar hoe staat het met contant geld? Meestal weet je pas aan het einde van de dag hoeveel er in de kassa lade hoort te zitten. Maar hoe weet je het zeker wat er in zit? Met de Cikam Insight software krijg je die zekerheid en heb je altijd en overal (dus ook op afstand) inzicht in je cash. Zeker handig als je meerdere vestigingen hebt die je vanaf één punt wilt controleren.

Cikam Insight software

De Cikam Insight software is speciaal ontwikkeld voor de gesloten betaalsystemen van Cikam. Deze software geeft inzicht in je contante geld middels dashboards en rapporten. Hierdoor heb je met één druk op de knop een overzicht van alle cash transacties en de actuele inhoud van de gesloten betaalsystemen. Je ontvangt notificaties op je desktop of telefoon als je aandacht nodig is. Hierdoor is je contante geld nog nooit zo veilig en goed te managen geweest. Deze informatie kun je ook gemakkelijk koppelen met je boekhoud pakket.

Meerdere vestigingen

Als ondernemer kun je niet altijd in de zaak aanwezig zijn en als je meerdere vestigingen hebt al helemaal niet. Dit betekent automatisch dat je geen volledige toezicht hebt, ook niet op je cash. Door gebruik te maken van een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem in combinatie met de Cikam Insight software, heb je geen omkijken meer naar het contante geld. Medewerkers komen niet meer in aanraking met het geld en dus werkt het hygiënischer, veiliger en sneller. Het systeem telt en registreert automatisch alle transacties en jij als ondernemer kunt die transacties altijd inzien, waar je ook bent. Dat geeft een ondernemer maar ook de medewerkers veel rust, omdat er nooit meer telverschillen zijn bij de kasopmaak en de medewerkers meteen naar huis kunnen.

Wisselgeld

De Insight software denkt nog verder met je mee en geeft bijvoorbeeld een notificatie als er wisselgeld bijgevuld moet worden of als het systeem geleegd moet worden. Ook is er nooit een meer discussie met de klant over het wisselgeld, want het systeem maakt geen fouten en geeft de klant exact inzicht in wat hij betaald heeft. Door het systeem ook als pinautomaat te gebruiken, hoef je minder geld af te storten bij de bank. Dat bespaart kosten en de klant is blij met cash. Uiteraard zijn ook deze pintransacties inzichtelijk via de software.

Cikam Insight software; gesloten kassasysteem; gesloten betaalsysteem; kassasysteem; kassa; Cikam; overvallen; contant geld; cash; automatisch kassasysteem; automatisch bestaalsysteem

Hoe wordt het gebruik ervan ervaren?

Een van onze klanten vertelt: “Met de komst van de Cikam Easy Cash systemen en de daarbij behorende Insight software hebben wij geen stress meer over het contante geld, omdat alles wordt geregistreerd. Onze controler heeft op afstand inzicht in en controle over al het contante geld. Hij kan dan ook zelf bepalen of er geld afgestort moet worden ed. Daarnaast is het ook veel veiliger voor de medewerkers. Kortom, rustgevend voor iedereen!”

Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.