Wat vinden onze klanten van ons gesloten betaalsysteem?

Bekijk de korte video over de ervaringen van vier Amsterdamse ondernemers met het Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem.

Cash? Wie betaalt er tegenwoordig nog met contant geld? Gemiddeld genomen zijn 25-35% van alle transacties nog met contant geld. Goede reden dus om de contante geldstroom te automatiseren door middel van een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem. Bekijk de volgende korte video over de ervaringen van vier ondernemers in Amsterdam, te weten Vlaamse Frites, Vishandel Tel, Royal Gift Shop en Wok to Go Rembrandt, die werken met een Cikam Easy Cash gesloten betaalsysteem.

Voordelen van een gesloten betaalsysteem

Ook enthousiast geworden van reacties zoals ‘ik kan vijftien klanten per uur meer doen door het betaalsysteem’ of ‘je hebt nooit meer gezeik dat er geld weg is en als er iets weg is, dan kun je dat traceren’ of ‘je hoeft nooit meer met cash te werken, alleen afromen en naar de bank brengen’? Voor bedrijfsleider Marc van Vishandel Tel is er zelfs ‘een wereld open gegaan’!

Voordelen van een Gesloten Betaalsysteem; gesloten betaalsysteem; betaalsysteem; cash recyclesysteem; geld; cash; contant geld; cikam

Voor wie is het geschikt?

Een gesloten betaalsysteem is geschikt voor elke ondernemer die contante betalingen accepteert en zijn proces omtrent contante betalingen wil verbeteren op het gebied van een of meerdere van bovengenoemde voordelen. Daarnaast geeft het je als ondernemer rust en controle. Medewerkers kunnen niet meer bij het contante geld en zelf heb je, met behulp van onze app, altijd en overal inzicht in je contante geldstroom zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn in de winkel.

Elisabeth Beuningh

Wil je meer weten over gesloten betaalsystemen?