Software op maat
Snel duidelijk
Bekijk hier de meest gestelde vragen over de mogelijkheden van software op maat. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.
Meest
Gestelde vragen
 • Wat kan Cikam betekenen op het gebied van software?

  Wat kan Cikam betekenen op het gebied van software?

  Software (IT) wordt steeds belangrijker in het automatiseren van routinematige handelingen. Aan de hardware (het Cikam-systeem) wordt intelligentie toegevoegd door middel van standaard- of maatwerksoftware. Het team bestaat uit ontwikkelaars en specialisten die onze klanten adviseren op het gebied van software, integratie en optimalisatievraagstukken. Om deze adviezen te realiseren ontwikkelt Cikam eigen software en koppelt deze aan de systemen die onze klanten gebruiken. Dit kan zijn een ERP pakket tot en met POS software binnen retail. Uiteraard bieden wij op alle software die we ontwikkelen ondersteuning.

 • Hoe wordt een software traject aangepakt?

  Hoe wordt een software traject aangepakt?

  Na een intakegesprek met de klant wordt er een advies uitgebracht, specifieke documentatie overlegd en een prijsopgave gedaan. Uiteindelijk volgt de realisatie en implementatie. In veel gevallen wordt er ook een training gegeven voor de etiketteersoftware.

 • Beschikt Cikam over etiketteersoftware?

  Beschikt Cikam over etiketteersoftware?

  Ja, Cikam is leverancier van een software etiketteerprogramma om uw ontwerp- en printervaring te verbeteren. Bovendien was het beheer van uw activiteiten nooit zo gemakkelijk. Graag helpen wij uw organisatie met de realisatie van de doelstelling om het etiketteerproces te optimaliseren. Cikam is gespecialiseerd in etiketteren, configureren/installeren van het etiketteersoftwarepakket en het realiseren van maatwerkoplossing, welke aansluiten op de wensen en eisen van de klant.

 • Kan Cikam adviseren wat de beste software oplossing zou kunnen zijn op het gebied van etiketteren?

  Kan Cikam adviseren wat de beste software oplossing zou kunnen zijn op het gebied van etiketteren?

  Ja, middels een intake gesprek en een eventuele workshop zal er een software analyse worden gemaakt waarin de exacte werking van de software wordt vast gelegd en gerelateerde informatie over de bestaande infrastructuur verzameld.

 • Kan Cikam een software training verzorgen op het gebied van etiketteren?

  Kan Cikam een software training verzorgen op het gebied van etiketteren?

  Na afloop van deze zeer praktijkgerichte training weet u de uitgebreide mogelijkheden van het etiketteerprogramma en zijn de belangrijkste functies in detail besproken. U kunt deze kennis en praktische vaardigheden direct toepassen binnen uw proces. Na deze training bent u in staat professionele etiketten en barcode oplossingen te ontwerpen het bedrukken van de etiketten. Als vaste leverancier van het softwarepakket zijn onze specialisten getraind om de klanten te ondersteunen en adviseren op het gebied van etikettenlay-outs in combinatie met de maatwerksoftware. Informeer naar de mogelijkheden bij Paul Beusekamp.

Typische
uitdaging van een klant
 • Uitdaging
  Flexibel voldoen aan de vraag van de klant
 • Doelstelling
  Snel in spelen op de behoefte van de klant met een flexibel etiketteersysteem.
 • Cikam oplossing
  Na aanschaffen van de hardware over gegaan op maatwerk software; logistieke informatie uit ERP systeem wordt gekoppeld aan etiketteersoftware waarmee de planner etiketten vormgeeft en aanmaakt.
In de praktijk
Hoe je een grote IT-vernieuwing succesvol doorvoert? Niet te veel willen, mensen binnen je bedrijf mee nemen tijdens het proces en kiezen voor flexibele partij. Voor ons is Cikam die flexibele partij op het gebied van etiketteren.
Cees-Dirk Holwerda - Pop Vriend Seeds, Supply Chain Coordinator
Ik informeer je graag
Over de mogelijkheden in software maatwerk