NTF koppelingen van systemen; wat kun je ermee?

NTF softwarekoppelingen van systemen: wat kun je ermee?

Wist je dat je veel diensten en externe pakketten aan Next to Food (ntf) kunt koppelen? Misschien klinkt dit heel technisch en gecompliceerd. Gelukkig valt het mee. Deze koppelingen of integraties kunnen je veel voordelen opleveren. We leggen je deze voordelen graag uit en geven dan acht voorbeelden.

Voordelen van koppelingen

Koppelingen zijn in de eerste instantie efficiënt. Hoe fijn is het als jij je eigen kasadministratie niet meer bij hoeft te werken? Door koppelingen gebeurt dit automatisch, waardoor jij uren werk bespaart. Maar koppelingen kunnen op die manier ook kostenbesparend zijn. Jouw accountant hoeft je kasboek niet meer handmatig in te voeren; je externe boekhoudprogramma leest dit automatisch in. Scheelt dus werk voor iedereen!

Ook zijn koppelingen veilig en foutloos. Mensen maken fouten en dat is niet erg, maar het is handiger als we bepaalde processen kunnen automatiseren. Je resultaten zijn hierdoor vrij van fouten en betrouwbaarder.

Cikam Easy Cash Mini; kassasysteem; kassa; contant geld; softwarekoppelingen; next to food; ntf

8 verschillende koppelingen met NTF

Welke koppelingen zijn er allemaal?

  • Verzenden van kasboek naar het administratiepakket: zoals uitgelegd in het vorige stukje hoef je je kasboek niet meer handmatig in te voeren.
  • Verzenden van geklokte uren & behaalde omzet voor de personeelsplanning en loonadministratie: geen gecompliceerde Excel-sheets of kwijtgeraakte blaadjes meer!
  • Koppeling betaalautomaat: bij een geslaagde transactie van het pinapparaat wordt je kassa automatisch bijgewerkt. Je hoeft het bedrag dus niet meer handmatig in te voeren.
  • Koppeling met Cikam kassa-lade: Cikam is een automatische kassa-lade die weet hoeveel geld er ontvangen moet worden en ook hoeveel je dan terug moet geven. De lade is dus automatisch met de kassa gekoppeld.
  • Koppeling met tapautomatisering: je kunt tapautomatisering gebruiken bij bier, koffie of non drips. De automaat weet dan precies wanneer en hoeveel jij tapt en kan dit in verband brengen met wat je aanslaat op de kassa.
  • Koppeling met oproepsystemen: coasters (van die kleine apparaatjes die bliepen wanneer je je eten op kunt halen in een restaurant) worden steeds populairder. Je keukenpersoneel kan op het scherm in de keuken aangeven wanneer een bestelling gereed is.
  • Koppeling met Thuisbezorgd: orders van Thuisbezorgd worden automatisch ingelezen.
  • Koppeling met grossier voor het automatisch bijwerken van je inkoopprijzen: je marge berekenen kan nog eens lastig zijn, omdat jouw producten eigenlijk uit meerdere producten bestaan. Deze koppeling kijkt naar de inkoopprijzen en de marge, waardoor jouw verkoopprijzen up-to-date zijn.

Is een koppeling iets voor jou?

Zo, dat was niet zo technisch, toch? We hopen dat het iets duidelijker is wat softwarekoppelingen zijn en wat jij ermee kunt. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan kun je ons altijd vrijblijvend een berichtje sturen en dan helpen wij je graag verder!

Bron: Next to Food (ntf)

Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.