Leverancier Glory ontvangt Top Supplier Retail Award 2021

Glory, leverancier van de Cikam Easy Cash systemen, heeft de Top Supplier Retail Award ontvangen als erkenning voor haar bijdrage als technologiepartner voor "Best Instore Solution".

Retail Award

Glory is al tientallen jaren leverancier van de Cikam Easy Cash systemen. Zowel Glory (wereldwijd) als Cikam (Nederland) proberen de afrekenprocessen voor retailers, werknemers en klanten te vereenvoudigen. Glory is hiervoor dit jaar erkend als technologiepartner in de EHI Retail Institute-awards met de Top Supplier Retail Award. Deze prijs erkent bedrijven die een extra operationele waarde hebben gecreëerd door middel van technologie op de Point of Sale (POS). De jury merkte op dat de geautomatiseerde geldverwerkingssystemen een uitstekende oplossing bieden.

Klantgerichte geldverwerking

Winkeleigenaar Karsten Oertwig van EDEKA Oertwig heeft het winkeloppervlakte van zijn locatie in Henstede-Ulzburg (Duitsland) bijna verdubbeld van 1.000 naar 1.900 vierkante meter. Als gevolg hiervan besloot hij de winkel te herinrichten om het Glory kassasysteem erin te kunnen plaatsen en het geldverwerkingsproces te automatiseren. Daarbij stonden de wensen van zijn klanten voorop. Voorafgaand aan de verbouwing vroeg hij winkelbezoekers naar hun wensen ten aanzien van de inrichting, de kassa en het assortiment. Zelfs de processen op het Point Of Sale werden op maat gemaakt en aangepast op basis van de resultaten van het onderzoek. 

Een combinatie van de kassasoftware met het Glory CI-10 Cash Recycling-systeem zorgt voor een eenvoudig self-checkout-proces op de winkelvloer. De CI-100 backoffice-oplossing zorgt ook voor een gesloten cashbeheercyclus en een verhoogd het beveiligingsniveau, zodat de hoeveelheid contant geld op een veilige manier in realtime kan worden gevolgd en opgeslagen.  

Voor de 14e keer uitgereikt

Sinds 2012 heeft een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, hogescholen en onderzoeksinstituten, uit talrijke inzendingen de winnaar van de reta-awards gekozen. De prijsuitreiking bestond dit jaar uit vijf categorieën. Naast de “Best Instore Solution”, “Best Customer Experience”, “Best Enterprise Solution” en “Best Connected Retail Solution” werden ook prijswinnaars uitgereikt in de categorie “Best AI & Robotics Application”.

Over Glory

Als wereldleider in oplossingen voor contante geldtechnologie biedt Glory de financiële, retail-, cashcenter- en gamingindustrie het vertrouwen dat hun contant geld wordt beschermd. Onze cash automatiseringstechnologieën en proces engineeringsdiensten helpen bedrijven in meer dan 100 landen de verwerking, verplaatsing en het beheer van contant geld te optimaliseren. Cikam is hiervoor onze partner in Nederland. Hoewel we de hele wereld bestrijken, gaan we persoonlijk met elke klant in gesprek om hun unieke uitdagingen en doelen aan te pakken: de efficiëntie van het personeel verbeteren, de bedrijfskosten verlagen en een meer lonende klantervaring mogelijk maken.

Bron: Glory Global Solutions

Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.