Glory Global Solutions - Glory Geldautomaten

Cikam is al meer dan 40 jaar authorised distributor van Glory Global Solutions. Glory is wereldleider op het gebied van geldverwerking. De Glory geldautomaten staan hierin centraal.

Cikam vertegenwoordigt Glory Global Solutions al meer dan 40 jaar. Met trots leveren wij Glory geldautomaten in verschillende branches. Omdat Nederland een aparte markt is, willen we naast lokaal ook grote ketens kunnen bedienen met de juiste oplossingen. Dat kunnen we doen door deze samenwerking.

Naast de grote ketens kunnen we met Glory Global Solutions vanuit Nederland ook afspraken maken om in andere landen hetzelfde concept uit te rollen met cash recyclesystemen en geldautomaten. Altijd ondersteunt door lokale partners in hun eigen taal. Door deze samenwerking combineren we lokale autoriteit met de internationale kracht van Glory als wereldwijde marktleider.

Wij bieden verschillende oplossingen om het verwerken van cash geld te automatiseren. De Glory oplossingen behoren tot het CashinfinityTM gamma. Stuk voor stuk innovaties met een stijlvol design die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in elke winkel. De hieronder vermelde Glory geldautomaten zijn bedoeld om het dagelijkse beheer van contant geld te optimaliseren.

Missie

In de financiële, retail-, gaming- en geldtransportsector helpen we onze klanten hun geldprocessen te automatiseren om de efficiëntie te vergroten en de veiligheid te verbeteren zodat het personeel zich kan concentreren op hun eigen werkzaamheden. De geldautomaten van Glory spelen hierin een centrale rol. Door de specifieke uitdagingen van elke klant te begrijpen, kunnen we op maat gemaakte oplossingen maken die echte verbeteringen in de bedrijfsprestaties opleveren.

Andrew Citroen

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.