Vacature: (Senior) Accountmanager M/V (40 uur)
geldverwerking

Vacature: (Senior) Accountmanager M/V (40 uur)

Pure sales en consultancy functie in rayon Midden-en Oost Nederland

Als collega voor de divisie geldverwerking & payments bezoek je o.a. retailers, leisure en musea. Je overtuigt deze relaties van de toegevoegde waarde van cash oplossingen en elektronische betaaloplossingen van Cikam, zoals veiligheid en efficiency. Door een praktisch en intensief inwerktraject kun je de toepassingen en de meerwaarde goed overbrengen (concept selling). Een groot deel van je sales bestaat uit new business en een klein deel van je tijd besteed je aan het uitbreiden van de relatie met bestaande klanten in jouw rayon. Je houdt van uitdagingen, bent leergierig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. De lijnen binnen Cikam zijn kort, dus je rapporteert rechtstreeks aan de sales manager en directeur van de Cikam.

Voor meer informatie over ons producten en de toepassingen kun je onze whitepaper downloaden.

Commercieel talent gezocht!

  • Competitief, enthousiast en gedreven
  • Commerciële instelling, target gericht om de beste te zijn
  • Enkele jaren succesvolle commerciële buitendienstervaring
  • Ervaring binnen een sterk salesgerichte organisatie is een pre
  • Hbo werk- en denkniveau, goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur woonachtig in het midden of oosten van het land

Waarom werken bij Cikam?

  • Betrokken werkgever, veel ruimte voor ontwikkeling
  • Gezonde en stabiele organisatie
  • Prima ondersteuning vanuit de binnendienst

Ben jij die verkooptopper en wil je werken binnen een jonge, dynamische organisatie? Reageer dan op deze vacature door jouw sollicitatiebrief met CV en recente foto per e-mail te sturen naar pz@cikam.nl tegemoet ter attentie van de heer A. Citroen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

RECENTE
BUSINESS CASE

Veilige werkomgeving – KFC Lelystad

KFC: “Het afhandelen van contant geld is altijd een storende factor in je operations proces op de werkvloer. Altijd op het verkeerde moment roept iemand ‘ik ben vrij, mij geld moet geteld worden’. En waar ik dan helemaal niet tegen kan, is dat de kassalade er daadwerkelijk uit wordt getild. Je ziet dan twee mensen naar een kantoortje verdwijnen, terwijl er mensen staan te wachten om te betalen.

Ik was op zoek naar een systeem die dat probleem weghaalde, zodat mijn managers 100% van hun tijd konden geven aan mijn personeelsleden op de werkvloer en mijn betalende gasten aan de kassa. De oplossing waar Cikam mee is gekomen is een systeem waarbij de kassières zelf 100% verantwoordelijk zijn voor hun geldstroom tijdens hun shift. Kassières nemen zelf hun kassa’s op, ze storten zelf af, ze wisselen zelf, dus er komen geen vreemde handen aan het geld. Dit systeem is dicht, er kan niemand bij, ik kan ook niet bij mijn eigen geld, dus alleen de waardetransporteur kan het slot openen. Dit is een stukje gemoedsrust voor mij als ondernemer, maar ook voor de mensen, die uiteindelijk het duurste zijn dat je hebt rondlopen. Dat je je mensen een veilige werkplek biedt is daarom belangrijk.

Eigenlijk is Cikam de enige partij waarmee ik gepraat heb. Ik voelde me daar direct thuis, omdat ze ook ervaring hebben met andere horeca bedrijven (McDonalds, KFC ed) en supermarkten. Ik dacht, dat is een bedrijf dat mij kan helpen en heel simpel ook!”

Johan Tijink – Franchise partner KFC Lelystad

Cikam Easy Cash TD; Easy Cash; KFC; Cikam; Geldverwerking; geldsysteem

Lees hier het interview met Cafetaria ’t Pakhuis.

 

RECENT
BLOG ARTIKEL

Nieuw 50 euro biljet vraagt software update

Op 4 april 2017 komt er een nieuw 50 euro biljet in omloop. Het 50-eurobiljet is, net als dat van de 20 euro, voorzien van een portretraampje met een hologram van de mythologische figuur Europa.

Nieuw 50 euro biljet

Daarnaast is het nieuwe biljet uitgerust met extra beveiligingen om valsmunterij te voorkomen. Zo zijn er voelbare inktlijnen toegevoegd en zie je een smaragdgroen oplichtend cijfer 50 als het biljet gekanteld wordt. Om het nieuwe biljet te kunnen herkennen moet de software van alle geldverwerkingssystemen en bankbiljettencontrolesystemen aangepast worden.

Cikam Euro Contact Bankbiljettencontrolesysteem

Alleen een Cikam Euro Contact met een mini USB aansluiting kan van nieuwe software worden voorzien. Daarentegen kunt u de nieuwe software update gemakkelijk zelf installeren. Ga naar www.cikameuroupdate.nl, registreer u en download de software. Met een paar simpele stappen is uw Cikam Euro Contact klaar voor de verwerking van het nieuwe € 50,- biljet.

Software update overige Cikam geldverwerkingssystemen

De software van alle overige geldverwerkingssystemen moet door een technicus van Cikam worden uitgevoerd. U kunt deze update het beste vóór de invoering van het nieuwe € 50,- biljet uitvoeren. Op deze manier voorkomt u dat uw systeem de nieuwe biljetten niet herkent of niet telt. Maak dus tijdig een afspraak met Cikam via 036-5397200 (optie 2) of stuur een mail naar tsd@cikam.nl.