Documentverwerking
Snel duidelijk
documentverwerking
Om post in vele varianten efficiënt verzendklaar te maken en om tijdschriften in folie te verpakken heeft Cikam een groot assortiment aan systemen. Daarnaast richten wij ons op oplossingen met sluitzegels (tabberen) en intelligente verpakkingssystemen voor E-fulfilment.
Meest
Gestelde vragen
 • Hoeveel verschillende bijlagen kunnen er gelijktijdig in een envelop worden gestoken?

  Hoeveel verschillende bijlagen kunnen er gelijktijdig in een envelop worden gestoken?

  Van 1 tot meer dan 24. Zolang de envelop van C6 tot C4 (114 x 162 tot 235 x 340 mm) formaat is, kan een envelop tot 12, 16 of zelfs 30 mm dikte worden gevuld.

 • Ik wil in folie verpakken, kan dat milieuvriendelijk?

  Ik wil in folie verpakken, kan dat milieuvriendelijk?

  De standaard folie die in Nederland wordt gebruikt voor tijdschriften (HDPE) wordt in Duitsland als milieuvriendelijk erkend, omdat bij vuilverbranding iedere kilogram folie een kilogram fossiele brandstof bij de vuilverbranding vervangt. In Nederland wordt folie op basis van aardappelzetmeel of maïs vooral gezien als milieuvriendelijk, omdat deze soorten folie als GFT afval gecomposteerd kunnen worden. Alle folieverpakkingssystemen, die Cikam levert kunnen de eerder omschreven folie soorten verwerken.

 • Ik word geconfronteerd met General Data Protection Regulation (GDPR) en Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) problemen. Hoe gaan de systemen van Cikam daar mee om?

  Ik word geconfronteerd met General Data Protection Regulation (GDPR) en Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) problemen. Hoe gaan de systemen van Cikam daar mee om?

  Alle couverteer en folieverpakkingssystemen kunnen worden geleverd met intensieve controle van de adressen die verwerkt worden. Een databestand met alle verwerkte adressen, inclusief uitzonderingen kan eenvoudig geproduceerd worden, waardoor ieder verwerkt document getraceerd kan worden.

 • Ik wil mailings inkjetten. Kan dat ook op kunststof, UV gecoat en gelamineerd substraat?

  Ik wil mailings inkjetten. Kan dat ook op kunststof, UV gecoat en gelamineerd substraat?

  Cikam heeft een uitgebreid assortiment inkjet systemen en inkten. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste oplossing.

 • Ik heb een aantal bewerkingen die ik nu afzonderlijk doe, zoals kaarten opplakken, vouwen, van sluitzegel voorzien en adresseren. Kunnen bewerkingen tot één enkele bewerking worden beperkt?

  Ik heb een aantal bewerkingen die ik nu afzonderlijk doe, zoals kaarten opplakken, vouwen, van sluitzegel voorzien en adresseren. Kunnen bewerkingen tot één enkele bewerking worden beperkt?

  Cikam biedt een groot aantal modules, waarmee individuele bewerkingen gedaan kunnen worden. Door het modulaire concept, kunnen de modules in lijn worden geplaatst, waarmee met een enkele doorvoer alle bewerkingen in één handeling worden gedaan.

Typische
uitdaging van een klant
 • Uitdaging
  Automatisch in karton verpakken
 • Doelstelling
  Zo’n systeem bestond nog niet
 • Cikam oplossing
  Cikam CMC CartonWrap 1000
In de praktijk
‘De besparingen – zowel in geld als voor het milieu – zijn relevant, maar het grootste voordeel is de snelheid die het systeem ons biedt; 1000 producten per uur. Dat is de norm om te kunnen voldoen aan de cut-off tijden.’
Jack Heijkans – Ingram Micro Inc., Directeur
Ik informeer je graag
Over de mogelijkheden in documentverwerking
documentverwerking_Cikam_Lex_Vogelenzang