Cikam op de Tankstation Vakbeurs

Op 6 en 7 november vindt de Tankstation Vakbeurs plaats in Expo Houten. Ook Cikam is van de partij!

Op 6 en 7 november vindt de Tankstation Vakbeurs plaats in Expo Houten. Dit is het grootste vakevenement voor de branche in Nederland en België.  Op de eerste dag van de beurs staat het Nationaal Tankstation Congres op het programma, met als thema ‘De toekomst van de shop’. Wil je meer halen uit je shop? Nieuwe kansen ontdekken? En inzetten op de juiste producten en diensten? Dan mag je dit congres zeker niet missen. Bekijk hier het volledige overzicht van sprekers en sessies.

De beursvloer van de Tankstation Vakbeurs

Ook dit jaar is de beursvloer weer gevuld met diverse toeleveranciers en dienstverleners in de tankstation-, carwash-, convenience- en brandstofbranche. Je vindt hier hun nieuwste innovaties, diensten en producten. Zo ook die van Cikam. De nieuwste innovatie is een automatisch kassasysteem van Cikam gekoppeld aan een bestelzuil van next to food (NTF). Bestelzuilen zijn niet meer weg te denken en leveren statistisch bewezen een aanzienlijk hogere omzet op. Maar contant afrekenen kon voorheen nog niet. Daar is nu verandering in gekomen! Probeer deze nieuwste innovatie nu zelf uit op de beurs en laat u verrassen.

Foodcourt

Cikam staat samen met Van Geloven, De Digitale, Paardekooper, Juice Soluitons, NTF, Remia, Franke Koffie systemen, Pandriks, Unilever en Danone op het ‘Foodcourt’ van de Sligro, standnummer T.519. Door de krachten te bundelen van diverse vooraanstaande leveranciers van carwash- en tankstations is dit unieke ‘Foodcourt’ ontstaan, een ware belevenis!

Gratis toegangskaarten

De Tankstation Vakbeurs is op 6 en 7 november van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers. Vraag nu hier uw gratis toegangskaarten aan! De beurs wordt gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24 te Houten. Wij ontvangen u graag!

Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.