Cikam op de Horecava

Van 13 t/m 16 januari 2020 vindt de Horecava plaats in RAI Amsterdam. Ook Cikam is van de partij!

Het staat vast al in je agenda: Horecava van 13 t/m 16 januari 2020 in RAI Amsterdam. Als je ook maar iets in de horeca doet, dan mag je deze beurs niet missen. Verwerk je contant geld in je onderneming, dan mag je de stand van Cikam ook niet overslaan. Betaal bij de nieuwste automatische kassasystemen en maak kans op een leuke prijs!

Primeur op de Horecava: Bestelzuil met contant én pin

Bestelzuilen of kiosken wie kent ze niet?! Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Statistisch bewezen leveren ze een aanzienlijk hogere omzet op. Maar contant afrekenen kon nog niet. Daar is nu verandering in gekomen! De automatische kassasystemen van Cikam, waarbij de klant contant kan betalen, zijn nu te koppelen aan diverse bestelzuilen. Ervaar het gemak van betalen bij een automatisch betaalsysteem. Kom naar onze stand, standnummer 01.436, doe een betaling op een van onze automatische betaalsystemen en maak kans op prijs!

De beurs is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur. Wij ontvangen je graag op onze stand met een grote glimlach! Heb je nog vragen of wil je nu al meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen op 036 – 5397200.

Elisabeth Beuningh

Denkt graag mee op het gebied van geldverwerking.