Automatisch verpakken
Snel duidelijk
verpakken
Meest
Gestelde vragen
 • Ik wil de producten uit mijn webshop snel verwerken, in een doosje stoppen, pakbon en folder erbij en een adres etiket er op. Hoe snel kan dat?

  Ik wil de producten uit mijn webshop snel verwerken, in een doosje stoppen, pakbon en folder erbij en een adres etiket er op. Hoe snel kan dat?

  Duizend volledig afgewerkte pakjes per uur.

 • Heeft Cikam ook verpakkingsmogelijkheden, anders dan in dozen?

  Heeft Cikam ook verpakkingsmogelijkheden, anders dan in dozen?

  Naast het verpakken in (op maat gemaakte) dozen bieden wij ook systemen aan die ‘busstukken’ produceren in een stevige kartonnen of Jiffy envelop, producten verpakken dikke, ondoorzichtige folie of bubbeltjes kunststof. Bij de laatste twee, wordt er zelfs een handvat gecreëerd voor makkelijke logistiek.

 • Ik werk voor heel veel webshops en wil voor ieder van mijn klanten een eigen uiterlijk geven aan het pakje, wat kan Cikam daarin betekenen?

  Ik werk voor heel veel webshops en wil voor ieder van mijn klanten een eigen uiterlijk geven aan het pakje, wat kan Cikam daarin betekenen?

  Zowel het karton van de verpakking als de pakbon kunnen wij in full color bedrukken, per pakje. Zo lijkt het voor de ontvanger alsof de webshop zelf het pakje heeft verzonden en kan ieder pakje volledig individueel geproduceerd worden.

 • Kan Cikam ook iets voor mij betekenen als het om sorteren van producten of verzend gerede pakketten gaat?

  Kan Cikam ook iets voor mij betekenen als het om sorteren van producten of verzend gerede pakketten gaat?

  Cikam kan (E) logistiek bedrijven voorzien van alle automatisering die gewenst is; sorters, goods to man systemen, outbound sorters, inclusief volledige integratie.

 • Ik heb de Cartonwrap op uw website gezien, ik denk dat deze oplossing te duur en omvangrijk is voor ons, heeft u nog andere oplossingen?

  Ik heb de Cartonwrap op uw website gezien, ik denk dat deze oplossing te duur en omvangrijk is voor ons, heeft u nog andere oplossingen?

  De Cartonwrap is zo economisch, dat bij een gemiddelde dagelijkse verwerking van enkele duizenden verzendingen de investering in een Cikam Cartonwrap al verantwoord kan zijn. Daarnaast biedt Cikam meerdere oplossingen, zoals Box on Demand systemen, doosopzetters en boxreducers, waardoor het altijd interessant is om samen met één van onze specialisten uw eigen situatie te analyseren.

Typische
uitdaging van een klant
 • Uitdaging
  Automatisch in karton verpakken
 • Doelstelling
  Zo’n systeem bestond nog niet
 • Cikam oplossing
  Cikam CMC CartonWrap 1000
In de praktijk
‘De besparingen – zowel in geld als voor het milieu – zijn relevant, maar het grootste voordeel is de snelheid die het systeem ons biedt; 1000 producten per uur. Dat is de norm om te kunnen voldoen aan de cut-off tijden.’
Jack Heijkans – Ingram Micro Inc., Directeur
Ik informeer je graag
Over de mogelijkheden in automatisch verpakken
Wendi_Bosma_Cikam