noodstroomoplossingen

Efficient etiketteren


Nieuws

Volg onze nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van noodstroomoplossingen.

Cikam en GenCell participant op de Smart Cities’ Innovation Day

Het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse Ambassade in Israël, in samenwerking met het Israëlische Ministerie van Economische Zaken, The Israel Export & International Cooperation Institute en de Israëlische Ambassade in Den Haag hebben de Smart Cities’ Innovation Day georganiseerd. 

Over de hele wereld streven steden naar de beste oplossingen om mee te gaan met de veranderende omgeving. Gemeenten hebben dit nodig en er zijn universiteiten en bedrijven die dit soort oplossingen willen ontwikkelen. Zoals de Nederlandse spreekwoord zegt ‘Twee weten meer dan één’, zal deze innovatie dag een uitstekend hulpmiddel zijn voor Nederland en Israël om de mogelijkheden te verkennen.

Israël en Nederland zijn een goede match en delen een innovatieve cultuur die zowel naar de beste technische oplossingen streven als sociaal slimme oplossingen. Amsterdam was een van de eerste steden in het Smart City-concept en Tel Aviv werd uitgeroepen tot de slimste stad van de wereld in 2014. Dit slimme concept is slechts een gemeenschappelijke grond, maar er is nog veel meer te onderzoeken. Gezien de brede waaier van slimme stad gerelateerde onderwerpen, zal de innovatie dag zich richten op energie, Cyber ​​en vervoer. Het doel van deze innovatie dag is het ontdekken en verbeteren van elkaars potentieel in voornoemde gebieden.

De Smart Cities’ Innovation Day brengt alle Nederlandse en Israëlische stakeholders voor slimme steden samen. Dit netwerk evenement zal zich richten op een breed spectrum van bedrijven, universiteiten, onderzoekers en vertegenwoordigers uit de pubieke sector uit Nederland en Israël. 

Cikam, als vertegenwoordiger van het Israëlische bedrijf GenCell, zal ook tezamen met Cikam vertegenwoordigd zijn op dit evenement. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Smart Cities’ Innovation Day, die zal plaatsvinden op 4 februari 2016 in Den Haag.

 

Céline Versterre

Céline Versterre