noodstroomoplossingen

Efficient etiketteren


Nieuws

Volg onze nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van noodstroomoplossingen.

Noodstroom; kan beter met de Gencell G5rx!

Noodstroom; hoe is het nu geregeld?

Momenteel zijn verdeelstations van elektriciteitsbedrijven, maar ook van andere bedrijven, uitgerust met een back-up van lood-houdende batterijen en accu’s. Deze back-up voorzieningen reageren automatisch op energie uitval en geven stroom voor maximaal 8 uur.

Noodstroom; hoe kan het beter?

De Gencell G5rx is een noodstroomoplossing die de accu’s continu oplaadt en niet slechts 8 uur. Hierdoor gaat het systeem tien keer langer mee dan standaard batterijen. Van stroomuitval tot black-start, de Gencell G5rx geeft altijd energie. De G5rx is daarnaast ook milieuvriendelijk en kostenbesparend, aangezien het systeem energie opwekt uit waterstof. Een unieke uitvinding op het gebied van noodstroom!

Gencell G5rx resultaten

Het systeem is volledig gecertificeerd en inmiddels uitvoerig getest door klanten in Europa en Noord-Amerika. Cikam brengt deze noodstroomoplossing exclusief voor u op de Nederlandse markt.

Het systeem levert perfecte prestaties, zodat de kwaliteit van het eindproduct gelijk blijft en er geen verbindingen of systemen uitvallen. Met behulp van de Gencell G5rx wordt uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Elektriciteitsbedrijven en Telecomproviders kiezen voor de G5rx omdat het een betrouwbare lange termijn back-up is voor verdeelstations en zorgt voor continu opgeladen accu’s.

Voor inzicht in de prestaties en het beheer van de G5rx is het systeem uitgerust met een innovatief Network Operations Center (NOC). Deze NOC geeft gebruikers real-time inzicht in de status van het systeem. Daarnaast maakt Gencell’s unieke energie management software het mogelijk om meerdere G5 units aan elkaar te schakelen om meer vermogen te kunnen genereren. Deze innovatie dringt de inzet van diesel generatoren zeer sterk terug.

gencell-on-the-ground

Céline Versterre

Céline Versterre