noodstroomoplossingen

Efficient etiketteren


Noodstroomoplossingen

Stroomuitval is meer dan ooit aan de orde van de dag, vooral in dichtbevolkte gebieden. Uitval kan leiden tot grote schade doordat bedrijfsprocessen stagneren. Om te zorgen voor bedrijfscontinuïteit heeft GenCell een revolutionaire vorm van noodstroom ontwikkeld, voor zowel de korte als lange termijn. De G5 NXT Gen Generator is de meest betrouwbare, duurzame en onderhoudsarme noodstroomvoorziening. Een back-up die business laat continueren, processen faciliteert en zelfs levens redt.

Alles onder 1 dak

Van hardware tot besturingssoftware

70 jaar ervaring

Praktische oplossing

Wij creëren een oplossing op maat, passend binnen uw proces.

Nieuwe kijk op noodstroomoplossingen

Om te zorgen voor bedrijfscontinuïteit heeft GenCell een revolutionaire vorm van stroomafgifte ontwikkeld. De G5 NXT GEN is de meest betrouwbare, duurzame en onderhoudsarme noodstroomoplossing. Een back-up die business laat continueren, processen faciliteert en zelfs levens redt. Niet alleen op korte termijn, maar zo lang als nodig is.

Als officieel Benelux-dealer van GenCell begeeft Cikam zich op de markt van noodstroomvoorzieningen met dit innovatieve product. Een systeem waarmee we onze relaties ontzorgen. Bij bedrijven implementeren we een totaalconcept, inclusief service en software om alles te monitoren. Dit hele proces verzorgen we met onze eigen mensen, zoals u van ons gewend bent.

De G5 is de NXT Gen Generator. De noodstroomoplossing van de toekomst. Een oplossing voor noodstroom die alles in zich heeft en uitblinkt in alle garanties die noodstroom moet bieden. Het systeem heeft een lang vermogen, is uiterst betrouwbaar, heel schoon -zonder CO2-uitstoot, geluidloos en heeft geen bewegende delen. Kortom, de G5 is de vervanger van zowel een UPS, een batterij als een (diesel)aggregaat.