Documentverwerking

Efficient etiketteren


Software

Hardware én software combineren tot unieke oplossingen

Software ITSoftware (IT) wordt steeds belangrijker in het automatiseren van routinematige handelingen. Aan de hardware (het apparaat) wordt intelligentie toegevoegd door middel van standaard- of maatwerksoftware. Wij adviseren onze klanten op het gebied van software, integratie en optimalisatievraagstukken. Om deze adviezen te realiseren ontwikkelt Cikam eigen software en koppelt deze aan de systemen die onze klanten gebruiken. Dit kan zijn een ERP pakket tot en met POS software binnen retail. Uiteraard bieden wij op alle software die we ontwikkelen ondersteuning.

Maatwerk
Voor klanten in verschillende branches hebben wij maatwerk geleverd. Enkele voorbeelden:

  • Koppelingen van het verwerkingssysteem aan de database.
  • Maatwerkoplossingen om de productie middels software zo efficiënt mogelijk te plannen.
  • Maatwerksoftware om de verschillende verwerkingssystemen en modules vanuit één scherm te kunnen bedienen.

Aanpak
Na een intakegesprek met de klant wordt er een advies uitgebracht, specifieke documentatie overlegd en een prijsopgave gedaan. Uiteindelijk volgt de realisatie en implementatie. In veel gevallen wordt er ook een training gegeven voor de software.

Op software gebied is veel mogelijk. We gebruiken onze praktijkervaring om de juiste oplossing toe te passen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.